Sänghämtardag...

Nu får vi hoppas att sänghämtarna är två till antalet när de kommer och att det har med sig verktyg den här gången...hm så var det inte förr svängen!!! Ser ljuset i tunneln i mitt rum nu, ska bara försöka få fast garderobsdörrarna och det...det är ingen enkel match som jag trodde. Att de ska göra så bökiga lösningar! Ska försöka få mig till att rensa ut kläder som krympt i garderoben tidigare och int5e att "utifall att jag kan ha dem snartläget" inte kommer att infinna sig så länge som kläderna är användbara... Men som sagt snart har jag ett rum i ordning och reda...då ska jag måla i skavanker och skrivbord plus de tvättbrädor som jag köpt, visst ja ett pelarbord också. Och huuur ska jag göra med mitt stooora furubord som jag slipade förut...antingen slipa det igen el så ska jag måla det. Jag har varit inne på att ta bort de och skaffa ett mindre, men när alla kommer hem så behöver jag ju ett stort bord och dessutom är det bra att klippa tyg på och att pyssla på =))så det blir nog kvar ett tag till. Längtar i alla fall tills jag kan tända mina ljus och lyktor i sovrummet utan att va rädd för brand=)) Jag räknar dagarna till skrutten flyttar in...en liiten varm mjuk hund med allt vad det innebär =) Ska försöka lägga in en bild på honom här tror jag bestämt . Men tyvärr kunde jag inte det...måste ha lite hjälp...bild kommer, ok det finns bild på honom på min sida men inte här direkt... Ha en bra dag för det ska jag ha

Måndag fm...

Nu skulle jag ha varit klar med ganska många saker...men det är jag INTE. En dålig start på veckan det här...börja med att slarva med diciplinen...inte bra alls. Har i alla fall suttit och lyssnat på musik och det var nödvändigt och kul eftersom jag ska plugga in ngr nya sånger till lite olika uppdrag så heeelt slarvig har jag inte varit! Men det är ju sååå lätt att fastna i musikens värld när man börjar på och så är jag så blödig, bara gråter vid vissa sånger, el snarare texter som är kombinerad med härlig musik. Nu ska jag sätta fart och göra det som jag bara ska hinna innan P är hemma igen för då blir det fokus på honom. I morgon kommer de i alla fall och hämtar sängen så det blir lite lättare att hålla ordning och nu måste jag få fast dörrarna ordentligt på garderoben. Har sovit minimalt i natt för P hade ingen lust att slappna av och somna så ögona svider lite nu hahaha, hoppas den här natten bjuder på lite mer lugn.Pat är i Falun på stud.resa med skolan till Koppargruvan så på em har hon nog mycket att återge =)), det brukar vara så i alla fall om nåt hänt, hon är pratglad gogumman min =) 12 ska jag på lunch och det är nog bra det annars är det lätt att maten glöms bort när man är hemma och är själv... Ha en underbar dag

Söndagkväll

Söndagkväll redan...oj va fort den här helgen gick! På fred var jag ner till Bollnäs och hämtade Angi vid tåget och sen hem, i väg med Patricia och så åkte jag Paulo och angi i väg och åt.Patricia skulle på kalas och sovaöverkväll. Angis kompisar kom hem till oss så det blev full fart härhemma och det är alltid lika kul.

Under dagen pratade jag med Z om vårt lilla nytillskott som ska komma till familjen....rättare sagt i slutet av oktober.
Gud va kul det ska bli! Helt klart så blir det ju en massa nattvak osv igen och det var ju ngr år sen jag höll på med det på det sättet, även om jag är härdad att sova minimalt. Jodå det kommer att gå bra och jag gruvar mig inte spec mycket =)) Längtar riktigt mycket. Äntligen ska vi bli med hund i min numera lilla familj(den som bor hemma alltså, min riktiga familj är ju fortfarande lika stor =) och tur är väl det).

En liten liten kille anländer näst sista helgen i oktober, en mycket liten kille...jag som trodde jag skulle ha en stor hund den dag jag skaffade mig en hund, men har kommit fram till att det här blir otroligt bra till att börja med, det kan tänkas att det blir fler och större längre fram =)).

I går kväll hade jag en kul danskväll på Tuppens nystart med mina härliga vänner och har i dag lite träningsvärk nästan och det är ju bra, visar ju på att jag dansade mycket ialla fall...eller så visar det på en mycket otränad kropp...=))hahaha nästa tur dit blir den 31 okt på Highlights, härligt och hoppas på mycket folk då med =)

Veckans funderingar...en del saker blir man inte klok på...hur många håller sig till sanningen och är ärliga i sina handlingar och tar ansvar för dem...och jodå de flesta i min omgivning gör det, det är jag helt övertygad om =))men ibland råkar man på en del som sätter spår genom sina lögner och andra tråkiga saker och det gör att man blir riktigt rädd för många saker...

Skulle sååå gärna få känna mer trygghet och glädje varje dag...jag brukar le för det mesta ( tror jag)men ibland tar leendet slut(i alla fall inuti) och det vill jag inte att det gör....


Nu blir det bädden inför en relativt fylld vecka, även om det kunde fått plats lite till =)

Godnatt på er alla med inriktning på en riktigt äkta "gladvecka"Garderober....

Pussel...jaa det är ett pussel, ett stort och inte en märkning på nån av delarna hahaha...ja jag fick hop tre lådor av tre jaaaa bingo sen då...

Jo då skulle vänta på att hjälpmedelscentralen skulle komma och hämta Paulos förra säng eftersom han inte trivdes i den och därför delat säng med mig i ca...hmmm kanske typ 15 år hahaha, men så bytte vi rummen och därmed säng samtidigt och hux flux får jag ha min säng för mig själv =) det är första gången på alla år sen jag skaffade barn förutom de veckor som barnen är hos sin pappa förstås. Så jag har vant mig vid att sova själv även om det var konstigt från början!

Så kom hjälpmedelscentralen som jag väntat på...eftersom heeeela mitt rum är i virr varr med kläder i högar i väntan på den omonterade garderoben som jag hämtade i går...i alla fall så kunde han inte ta den med för han hade inte rätt verktyg och så var den för tung för att bära själv och han ville inte att jag skulle hjälpa hoonom att bära...vad han inte visste var att jag bar upp garderoben själv så nog hade jag orkat...varje del till garderoben vägde mellan 32-37.5 kg och det var fem kartonger....

Jag bar dem på min rygg uppför trappen och de som varit till mig vet vilken lååång trapp det är hahaha...ibland är man onödigt envis...

Hur jag nu ska få plats att skruva hop jättegarderoben är nu nästa problem eftersom säng......står i vägen på den plats där garderoben ska stå....men fixa det ska jag för jag orkar inte ha det så här längre =)

Veckan har annars varit mycket bra =) kul och trevlig på alla sätt och vis och jag har lyckats att smita undan näääästan allt skoljobb...jag är sååå duktig...inte!!!

I stället för att plugga flydde jag ner till ön och städade, nåt som jag tog på mig för att jag ville fixa det så det blev rent och snyggt i Vip inför kommande matcher...det blev rent och fint så nu har jag bara mammas gräsmatta kvar att fly till för att slippa mitt eget städ och plugg...

Tog i alla fall trappen som jag ändå hade plockat undan allt i från inför sängbärning så nu var det bara resten kvar...plus skruva och handla.

I morgon kommer barnen igen...hääärligt =)

Hej svejs

Fredag igen...

Ja då var det fredag igen och barnen har åkt till skolan och sen till sin pappa...nä, jag kommernog aaaldrig att vänja mig vid att de inte är hos mig hela tiden. Det är inte många fredagar som har varit tårfria innan man övertalat sig själv att stoppa dem, men så är det i alla fall.

Bandyhelg i byn och den började igår kväll. Paulo var sååå lycklig för att Magnus "Kuben" spelade, de har ju ett förflutet tillsammans och han har just nu smält att han inte jobbar med honom längre men att han kan titta på honom på matcherna hahaha.

Han skrek och jublade " Maaagnuuus"varje gång nåt hände på plan så mer exhalterad supporter får man nog leta efter hahaha.

Den här helgen blir det antagligen mer bandy för min del, men skulle eg velat gjort nåt helt annat...men i bland blir det inte riktigt som man funderat och planerat och då får man hitta på nåt annat som är kul och uppiggande och det tycker jag bandy är.

Hoppas att de ringer och säger att mina garderober har kommit så att jag kan få iordning lägenheten igen eftersom min gamla gick sönder...

C-uppsatsen börjar ta form och nu ska jag försöka leta efter några till bra vetenskapliga artiklar så ska den nog strax va klar och kunna skickas in..skönt! Då får jag min efterlängtade examen nån gång =))

Nu ska jag göra mig klar och sen blir det till biblioteket ett tag och sen skriva och skriva så får vi se hur helgen utvecklar sig....kanske kanske kan det bli nåt spännande möte någonstans, någongång...man vet ju aldrig vad livet har i bagaget =))) ok lite vet man kanske hahahaKram på er alla och ha en riktig skötomerallahelg

 (tror inte jag skriver mer i helgen men man vet ju aldrig med mig haha)


Inte blir det ofta inte...=)

Men lite kan jag ju försöka få in nån gång då lusten och andan faller på...=)) Det känns som om jag skulle vilja ha 48 timmar per dygn eller åtminstone 36 el så!
Men å andra sian så är det ju inte säkert att det skulle bli mer gjort, kan ju hända att det skulle bli mer gjort om man hade färre timmar på sig hahaha...tror jag jobbar rätt bra under press =)).

Har möbelerat om här hemma nu sedan stortjejen flyttat till stan (Uppsala) lika som sin storebror och är för den delen inneboende hos honom och hans sambo Annika. Helt suveränt att de ville göra så, men så är de gulliga på alla sätt och vis =).

Nu väntar jag bara på att de ska hämta Paulos säng eftersom han inte trivs i sin höj och sänkbara utan har en helt vanlig säng numer och sover mycket lugnare just nu i alla fall...med det menar jag inte några revolutionerande ändringar men i alla fall lite =))

Sen har jag beställt en ny garderob eftersom den andra rasade ihop och har stått med en av dörrarna lutad mot skåpet i sisådär trefyra år nånting...sååå det var på tiden hahaha.
Ska fixa iordning skrivbordet som är gjord av en gammal kökssoffedel och ställa upp symaskinen där så det är lätt att använda. En massa ljus är inskaffade och så lite tvättbrädor...ja inte på kroppen då även om man skulle önska att det skulle finnas tendenser till tvättbräda där och inte en enda stor ruta hahaha...nä sååå farligt är det inte och huvudsaken är ju att man mår bra!!! Det gör jag ju inte hahaha men jag gör ju nåt åt det numer =)) promenader varje dag och gympa en gång i veckan...ooooj va duktig jag är och det är riktigt skönt. Jag kör även Zumbaträning mellan varven och DET är riktigt roligt...massor med dans och fart och fläkt...tuuur att ingen ser mig när jag kör det...ok barnen ser ju och dööör av skratt. Men det var innan de provade själv och såg att det var ganska kul men också ganska svårt innan stegen sitter.

Pratade häromveckan med "Torparn" som hade lite funderingar om jul och sång med mig och jaa jag blev riktigt sugen att komma gående genom skogen och sjunga för hans gäster som ett rå el nåt sånt el kanske sitta på släden och sjunga lite härliga julsånger...jag som bara älskar julsånger i kombination med snö, släde och häst och kanske, kanske att det knarrar under skorna när jag kommer gående i skogsbrynet =))

Kanske, kanske inte =)) vi får se, har fler funderingar runt sången och fler olika förfrågningar så jag får fundera och planera och så har jag insett att mitt liv måste ner ngr km i timmen om jag ska hinna med nåt annat. Efter juö börjar jag Psykologiutb och nu ska C-uppsatsen skickas in så jag får min examen...

Tycker att livet känns helt ok men visst finns det en del dagar som är bättre än andra och som jag skulle vilja ha fler av oftare =))

Har många härliga människor runtom mig och hoppas att alla får ha det riktigt bra den största delen av tiden.

Jag hoppas också att människor ska inse hur värdefullt det är att ta tillvara det vi har och fokusera på den delen i stället för att kolla andra, bli avundsjuka, vara elaka utan leva varje dag i stället...ja, en önsketillvaro skulle vara att sånt inte skulle finnas, men tyvärr finns det och kommer antagligen alltid försvinna så då får man förhålla sig till det i stället...Lev ditt liv på det sätt du vill och försök att strunta i vad andra tycker och tror...du själv är den enda som vet vad du gör och strunta i om andra tror sig veta...de kommer ändå att spekulera och tro och antagligen veta bättre än dig själv vad som händer i och runtom dig i ditt liv...

Njut av det du är och det du har =))

Kramar från mig och med hälsningar om en underbar helg...jag tror inte det blir mer bloggat i helgen men man vet ju aldrig om lusten slår till hahaha

RSS 2.0