I kväll igen...=))

I dag har det varit en dag som jag försökt flytt undan...känns det som! Inget spec som borde gjorts annat än det förbenade C-uppsatsen som hänger som ett tungt moln över mig...ja tom tyngre än de som verkligen finns på himlen nu för tillfället...och dom är tung och svart...usch!

Vill få lust att göra den så att jag blir klar!!!!

Just nu trycker jag i mig godis och börjar må som en...ja, jag vet inte vad...ont i magen och äckelkänslor har jag i varje fall och detta bara för dessa skavsår...annars hade jag gått ut och gått i stället!!

I morrn  får det nog bli IP en sväng i strumpor...för löpning och promenader går fetbort...tyvärr =/

Dessutom, jaaa det ääär synd om mig nu...fick jag nån allergireaktion i gårkväll el natt...min vanliga hudkräm var slut så jag tog utav en annan som jag hade lite kvar i...det som är grejen är att jag tidigare har gett bort resten av det märket till min svägerska som brukar använda detta märke...Jabushé, eftersom jag själv fick stickningar och röda fläckar av den...Jag skulle ju bara prova och prova gjorde jag ska gudarna veta...men aldriiiig mer för nu har jag kli på hela kroppen och haft feber fyyyyy.

Att man aldrig lär sig!!!!

Så nu sitter jag och kliar mig trors en massa allergimedicin plus att jag har det lymla skavsåret som gör att jag inte kan göra nästan nåt....svår prövning för en överaktiv...

Men i morrn tror jag att jag ska försöka ta mig bort till civilisationen...ok bara till Bollnäs alltså...men liiite mer än här i alla fall...undra vad jag ska ha på fötterna...tofflor från tandläkaren kanske...blå och prassliga hahaha...

Nu ska jag sjunka ner i min sköna soffa och titta lite om det är nåt på TV

Visst ja, jag har ju lovat lägga ut bilder på våra underbara kattungar också...det får bli en annan dag i alla fall

Hej svejs på er och sköt om er =))

Våren är här...

Hej igen!

Mycket längesen men det har varken funnits tid, ork el lust och då skriver jag inte. Det känns som om livet sakta vaknar som efter en tid i ett björnide...om det vore så väl..att man fick gå i ide ibland alltså men å andra sidan har ju vinter sin tjusning den med =).

Men i alla fall så känner jag att våren kommit...rastlös, vill göra saker men  vet inte vad, längtar ut i skogen men är livrädd just nu för att möta en björn hahaha...jag som aldrig varit rädd för sånt förr!!! Längtar efter att få sitta tyst i en båt el på en brygga och meta el kasta, var till och med in och kollade nåt flugspö, men det har jag aldrig provat tidigare men det är typiskt mig när våren kommer..jag vill helst prova allt då!

I dag har jag pluggat hela dagen...not!!! Skulle ha gjort, i stället satt jag på Fb en stund och fick lite tips om mina hemska skavsårsfötter hahaha! Det var mycket roligare och trrevligare än att plugga. Efter det så pluggade jag en liten stund och sen åkte jag till Bollnäs och köpte lite presenter till Michelle som fyller 19 år i morgon...hjälp hon är stor nu och flyttar ev till Uppsala i sommar, min lilla skrutta! Lämnade deklarationen gjorde jag också sista dagen som vanligt, otroligt att man aldrig lär sig att göra saker i tid.
Efter det hämtade jag Paulo och åkte på läkarbesök till Carl Lindgren....trevligaste läkaren ever...helt otroligt trevlig. Jag blir fascinerad av såna personer för jag har träffat såååå många rötägg inom den branchen genom åren med Paulos alla sjukhusbesök tyvärr!!!

Sen blev det lite fika och hemfärd. Släppte av honom hos Danne eftersom det är pappavecka nu. Eftersom mina skavsår gör att jag inte kan springa och inte ens gå så tänkte jag åka upp och spinna lite och träna lite övrigt med men jag hoppade över det i kväll och hoppas på att foten mår bättre snart. Jag dansade däremot i en timme hemma =) fick en reklamskiva el nåt sånt med Lotta Engberg i dag och jagsom inte lyssnar på dansmusik, jag kan tycka det är rätt kul att dansa styrdans numera, tidigare var det bara disco som gällde.
I alla fall så var det en låt med på skivan som jag sjöng de gånger jag sjöng med Alfons (dansbandet) så jag fick nån flashback och blev toksugen att sjunga och fixa ett dansband, nu tror jag inte att det blir något sådant för det krävs musiker till det också och det är ju inte bara att trolla fram det precis, men kul skulle det va =))riktigt kul!!!

Vi tjejer som var med i workshopgruppen ska ha en julkonsert i alla fall den 5 dec kl 18 i Missionskyrkan här i Edsbyn så det blir spännande och kul att se hur vi fixar ihop allt till det.

Nu sitter jag och dricker te och käkar hårdmacka och njuter av mitt liv...men känner faktiskt att det skulle kunna va kul att vara två...ibland i alla fall...men det är som sagt just nu..det brukar kunna gå över när man tittar lite runtom sig tex när man är ut och ser så många som bara "latchar" hela livet och bara röjer runt med en massa trots att de har sällskap...sååå det kanhända att jag ångrar att jag skrev det, man vet vad man har, men man vet inte vad man får hahaha.
Ni vet drömprinsen är antagligen bara en utopi =)

Nä nu ska jag titta lite på TV och bara slappa en stund, tror jag ska gå och hämta lite kattungar och mysa med..2 veckor i dag med nyöppnade ögon, tre små underverk =) . Nån em el kväll ska jag försöka ta mig en tur till Homnabo och kolla lite nyfödda djur där med. 

Ha det så bra så länge så får vi se när jag kommer igen =)


 

RSS 2.0