Tisdag redan...

Så har vi kommit till tisdag och det känns som om min hjärna brinner av ideér och åtaganden, vissa kommer antagligen aldrig att bli av (av ideérna alltså) och vissa får jag inte riktigt dit jag vill =)). Det känns i alla fall som om mitt liv har återvänt för att stanna efter alla tunga tråkiga tuffa år bakåt, kan bara säga en sak HÄRLIGT, de små svackorna går så fort över så det kan jag inte riktigt räkna som svackor. Det enda som inte riktigt återvänt är min städiver och det har nog inte med svacka att göra utan har nog mer att göra med att jag faktiskt insett att det inte är det stora här i världen, det finns så mycket saker som jag mycket hellre sysslar med än städning, ok vill fortfarande inte ha en svinstia men blir inte lika frustrerad över att det ligger grejor framme längre. I alla fall så måste jag berätta lite vad Paulo gjorde på fredagsnatten..han sover ju som jag tidigare sagt mycket dåligt och freagen var inget undantag, rätt som det var så satt han spikrak upp i sängen och så sa han,Hata katten, hata katten( han älskar katterna i vanliga fall så jag blev så paff) jag svarade att han nog hade drömt och sa bara , lägg dig ner igen med följden att han la sig och snrt nog satt han spikrak upp igen och sa samma sak igen, till slut så satte jag mig upp och får se en liten katt som gömt sig och varje gång Paulo sträckte ut fötterna så viftade hon till med tassen över hans fötter med stora klotrunda busiga ögon, det var ju inte sååå konstigt att han blev väckt inte hahaha.
Buggen i lördags var i alla fall mycket rolig och i morgon kör vi på igen, 3 tim i dag och 4 tim på söndag och båda dagarna gav mycket och det känns som om det går framåt, sen är det ju många av dem som det är kul att dansa med också. På kvällen var det Hela huset  gungar i Bollnäs men eftersom jag har barnen hemma och har haft sååå många saker ändå så hoppade jag över, får åka på dans en annan helg i stället, däremot var jag ut och agerdae chaufför åt Eckan och ett gäng som hade varit i väg och bastat och druckit av vätskan till agregatet...nä då skojade bara men NÅT hade de druckit i alla fall .... =))Dex cupen( Worldcupen) blev flyttad från Ljusdal till Edsbyn så Ingrid åkte tidigare från dansen men Stefan förbarmade sig och skjutsade hem mig så jag slapp gå i tofflorna hem hahaha, annars har det ju hänt att jag till och med har gått ut från tex tandläkaren i såna där blå plastpåsar på fötterna också så det hade väl inte gjort nåt i för sig.
På kvällen åkte jag, Angelina, Paulo och Patricia på bandyfinal, Edsbyn-Bollnäs, en riktigt spännande match, men Edsbyn vann =))))!!!! Sen hem och fikade en sväng och så var det läggdax. Måndagen var ganska lugn förutom skolarbetet som skulle lämnas in, men nu är det gjort och jag ska försöka fokusera på att tentaläsa nu...med hela huset fullt av höstlovslediga barn och deras kompisar och kille hahaha, det kommer nog inte lyckas speciellt bra misstänker jag, tur att det finns en helg och en vecka till, men helgen är lite bokad med Andersson Wij och lite annat smått och gott.
Håller på att fundera ut lite presenter till Patricia för att va klar i tid och så har jag äntligen beställt soffan och bordet från IKEA men det hinner nog inte komma innan födelsedagen. Borde haft tag i nån som kunde fixa till en kombinerad bokhylla TV bänk också och så skille det eg gjorts en tätning av alla fönster, jag provade själv men fönstrena är så slut så jag klarade faktiskt inte av det själv, får se vad jag gör med den saken, det är ju eg hyresvärden som ska fixa det så klart. Det löser sig säkert till slut, det brukar det göra =)). Skulle va kul att få till det riktigt snyggt.  Såg förresten en liten hundvalp i dag som jag blev riktigt sugen på men jag vet inte om vi ska dra på oss en hund men det vore kul att ha en igen och den här är sååå liten så att den tar i alla fall inte upp mycket till plats i lägenheten, vi får välan se hur det blir.
I dag har vi hunnit vara ute ngr timmar på fm, var uppe före sex med Paulo i dag och sen tror jag vi ska bowla ett tag, ska se om jag får med alla som är hemma (Michelle, Nicko (hennes kille från Uppsala som också har höstlov), Angelina, Paulo,Patricia och så jag själv och kanske nån mer också, skulle va riktigt kul. Men vi får se vad som blir, badhuset finns ju också och sen borde vi till Bollnäs en sväng också eg.

Vi får se vad som händer och när jag kan rapportera vad som hände och vad vi gjorde

Ha en skön höstvecka nu Kram Agneta

Helg fylld med fart och fläkt

Ja då var det lördag igen och en massa saker har hänt och ska hända...Fredag sa bara poff och så var den slut. Först åkte jag på begravning strax före 9.00 och jag var hemma vid 11.00 igen. När jag kom hem så ringde jag Birgitta och fick mobilnumret till Caisa så jag kunde få tag i henne ang audiion, ringde henne och sen ringde jag några fler och kollade om de skulle hänga på men men det är svårt att få människor att våga lyfta vingarna och det förstår jag om nån, men man ska ju inte sluta fråga av den anledningen, det tog ju 42 år för mig att till slut inse vem jag är...eller åtminstone en liten bit av mig själv för jag är ju inte klar, det blir man aldrig=)). Pratade med min syster som peppade mig till audition och sen kom Ingrid en sväng också.
Igår fick jag reda på att Paulo hade blivit rejält riven i taxin på väg till skolan och det var inte första gången, han var jätteledsen när han kom in till skolan och han som aaaldrig gråter nästan så han kände sig nog riktigt tilltyglad. Så jag ringde vår taxisamordnare och pratade och fixade och han lovade att han skulle kolla det här. Sen ringde Svante från skolan och vi pratade om det här men sen ringde taxisamordnaren och talade om att Steve (Paulos älskade taxichaufför)hade kommit på en lösning som vi ska prova på tills vidare så får vi se och hoppas att den funkar.
När det var klart så kom Patricia hem el rättare sagt så åkte jag och hämtde henne eftersom det regnade ute. Så det blev nästan inget pluggat i dag...inte bra men men. Vid 14 kom Paulo hem till mig efter att spenderat dagen med sin pappa på olika saker (han hade stannat hemma från skolan). Sen kom Michélle hem och så åt vi mat tidigt i dag eftersom nästan alla skull hitta på nåt i dag.
Patricia skulle på handbollsträning och direkt till ett High school musical party efter det, och jag skulle på audition och Paulo och Michelle skulle ut på promenad osv, Angelina är kvar i Ljusdal för Dexcupen är i helgen ok den heter inte det numer men jag kallar den för det i alla fall =). I dag sitter Michelle med högskoleprov och jag ska på buggkurs, Patricia ska i väg på handboll och mormor kommer hit och myser med Paulo under tiden sen blir det mat och myskväll för hela slanten, för aktiviter hinner vi med till veckan då det äntligen är höstlov.
På återseende Kram kram

Utkast: Jag förstår ...

Jag förstår inte var tiden tar vägen någonstans...helt plötsligt har det gått fleeera dagar och jag har fortfarande inte skrivit nåt här, jag som lovade mig själv att jag skulle lägga lite tid på bloggen.
Här kommer en sammanfattning av dagarna som har gått sen sist jag tittade in =)).
Jag kom aldrig i väg på puben...jag sa till mig själv, (ja jag pratar med mig själv eftersom jag inte har nån annan än katterna hemma varannan vecka så får jag ta smällen att gräla på mig själv och även puscha)(vet inte hur det stavas) till slut att om du inte gåttut tidigare så kan du lika gärna sova så då gjorde jag det och det var skönt.
Söndagen gick åt till att plugga lite, var ut och gick och sprang lite, och det var första gången jag sprang på flera år men nu ska det bli ändring. Jag måste börja lite försiktigt annars får jag ont i benhinnorna och så kan jag inte springa mer.Träffade Stefan och fick lite rapport att det ändå hade varit en del folk på puben faktiskt och fick även reda på att de ska ha lite frågesportkvällar där på onsdagarna för att testa om det kan dra lite människor dit, det tror jag faktiskt, då kan man gå dit och äta eller bara dricka kaffe och då passar det ju fler än bara röjfolk =)). Kul initiativ tycker jag!!!
Sen städade jag faktiskt, jag tycker inte om att städa med det är otroligt skönt när det är rent och fräscht så det är bara att bita ihop och göra det.
Sen har jag kollat lite nya sånger utifall att det dyker upp någon som vill ha nån annorlunda sång på begravning så är det bra att vara lite förberedd, annars vill många ha de traditionella sångerna som de känner igen och tycker om.
Håller på att skapa tentafrågor till vår egen tenta den 7/11 så den mesta tiden går åt till det och att läsa böckerna.
Måndagen gick i samma tecken, men pratade lite med Angelina som hade åkt tillbaka till Ljusdal för ny vecka och Michelle ang balklänning osv, hon går sista året och planerar för fullt, kul! Hon blir nog världens vackraste hahaha. Jag är ju partisk här men mina barn är det vackraste jag vet, så är det ju för alla som har barn tror jag faktiskt. Och så är de underbara, jag kan inte säga att vi har de traditionella bråken som många pratar om, visst blir vi osams emellanåt men inga hårda och otrevliga ord och det är såååå underbart och det är jag så tacksam och glad för.
Till veckan har de höstlov så jag måste plugga allt vad jag orkar den här veckan för nästa vecka blir det nog mest bad, bowling, fika och utflykter hoppas jag.
Tisdagen var jag till Bollnäs en sväng och köpte vinterväxter och lyktor till mina JÄTTELÅDOR utanför "mitt" stationshus(önskar sååå att det var mitt så jag fick göra helt som jag vill här)det fattas lite växter så jag måste fylla på. Jag fick tag i byxor åt Patricia också och det var verkligen behövligt. Barn växer verkligen så att det knakar =)).
Jag ska ta och beställa en ny soffa nu snart men jag måste veta att jag hinner fixa till den och ta bort den gamla och så klart fixa till runtomkring också, men jag längtar. Onsdag blev det plugg igen, och jag har blndat spring och promenader varje dag faktiskt så jag är ganska stolt nu. Övade lite sånger igen och så var det plötsligt torsdag och jag har varit ut en sväng nu på morgonen i solen och ska skriva lite på skolarbetet nu och kl 13 ska jag på begravning och sjunga.
Igår fick jag föresten reda på att det är körslagetaudition i Bollnäs, kanske försöker åka dit men barnen kommer och den här helgen är det eg fullt upp ändå. Måste fixa barnvakt till lördagen då jag har buggkurs igen, söndagen också men då är barnvakt redan grejad så jag vet inte hur det blir på fredagen, jag gillar ju eg inte att vara borta så mycket från barnen när de väl är här, men som sagt det kändes lockande.
Det var lite tråkigt skrivet och lite uppradat men jag ville ändå skriva lite för annasr blir det föör långt emellan varven.
Ha en trevlig och skön dag nu så hörs vi igen Kram Kram

Mitt i natten =)

Sitter och funderar om jag ska springa ner på puben en sväng...men det är ju såååå tråkigt att gå ner alldeles själv för jag fick ingen med mig i kväll tyvärr, men kankse gör det ändå, finns säkert någon el några där som jag kan umgås med en stund ändå =). Tog och drack lite whisky och det är öppet till 02.00...jaaa faktiskt, här i lilla byyyn. jag har ju en och en halv timme på mig så man vet aldrig var kvällen/natten slutar, ja alltså antingen här hemma i sängen eller på Bonden =). I alla fall så nämnde jag tidigare att jag ofta fastnade för män som gillar män och tror ni inte det hände igen...den allra snyggaste på "Bonde söker fru" och som jag garanterat hade fastnat för vad tror jooo så klart han som sökte en man och inte alls en fru, men jag har analyserat traumat...ok inte traumat, det är var överdrivet, men jag jag förstår varför...det är tryggt för ingen förväntar sig att man ska bli kär och så en par viktiga saker till, trevligheten som bara ääär hos dessa underbara män och respekten...den här veckan har varit späckad med aktiviteter och plugg och så tror man att "i morgon" hinner jag sitta och skriva lite, PYTT, det är samma fart varje dag så klart hahaha i alla fall så känns det som livet återvänder till mig och jag känns som en ny gamla Agneta....vill mycket men hinner inte allt. I dag har jag varit på sångworkshop och det var riktigt kul och behövligt på många sätt och det blir intressant att se hur allt blir i gruppen riktigt kul! Sen har jag varit flytthjälp aå jag skulle behöva rasa av mig en stund... tänk om mina "gamla" kompisar ändå fanns här i närheten så man bara enkelt kunde göra ryck som såna här...saknar ER så ni vet!!!! =)Finns såååå många drömmar som jag vill hinna med och jag ska försöka bocka av dem en efter en tror jag...tänk om jag ändå kunde få konsentrationen på topp, kankse skriva ngr sånger, lära mig att spela gitarr igen lite så jag kan trubba lite, kanske kunna börja skriva  på det jag planerat att göra, ja nu känns det inte omöjligt längre. Sitter just nu och lyssnar på Sonja Aldéns nya skiva och det finns ngr sånger där som känns som mina, och favoriten är spår nr 10, Du får inte...den är min!!!!=))) Nä nu ska jag gör slag i saken...lägga mig el puben =)) fortsättningen följer.
Godnatt och tack för i kväll

Men va längesen och inte blir det mycket nu heller

Ja det har varit fullt upp och nu hinner jag inte heller skriva nästan nåt men i morgon ska jag sätt mig och skriva en lååång sammanfattning för den här tiden, men först ska jag på sångworkshop den ska jag ladda ur mig. Sitter just nu med ett litet glas vitt vin och slötittar på TV men ska strax gå och lägga mig. Nattis och syns i morgon

Funderingar

Hej igen =))
Skit också, nu ringer det igen, nån försäljare är det, fy va jag tycker synd om telefonförsäljare för jag tycker det är fruktansvärt tråkigt när det ringer sådana på kvällen när man försöker varva ner...de försöker ju bara göra sitt jobb och tjäna lite pengar, MEN kan de inte ringa nån annan än mig, jag har tom nixat telefonen.
I dag skulle jag i väg tidigt och klippa gräset hos mamma, trodde jag ja, det var ju frost i gräset så jag var tvungen att vänt till em i stället så jag började beta av bok efter bok nu för att förbereda inför tentan och för skapande av tentafrågor, känns som om jag hoppat fram och tillbaka lite så jag vill få en helhetsbild av varje bok nu.
Bilens lampor behövde bytas så jag åkte till bildelar och inhandlade lite såna glödlampor och där var världens gulligaste lilla hund, en liten aprikosfärgad toypudel, jag tycker inte om pudlar...jag vill ha den där för den var min... kändes det som i alla fall, hade nästan samma färg på håret tom =))
Efter plugg, gräsklippning, lite städning osv så städade jag bilen och åkte och tvättade den, utifall att snön kommer så det kan vara sista gången före vintern. I morgon ska jag byta lamporna, vågade inte göra det nu i kväll för då är det inte så mycket folk ute, nu undrar ni nog....Förra gången jag bytte lamporna fram på bilen så fastnade jag i bilens motorutrymme för att det var så trångt där så jag blödde från hela armen när jag slet upp den, den gången var det kväll och jag gör inte om samma dumhet flera gånger, det innefattar även andra saker i mitt liv, därför är jag fortfarande själv här i livet, ok inte själv, jag har ju en hel del barn och så mina djur förstås, men det brukar i bland i vissa familjer ingå en till vuxen i hemmet coh då vanligast men absolut inte självklart en av det motsatta könet.
Jag brukar för min del fastna för det motsatta könet, men det motsatta könet å andra sidan är av den varianten att den fatstnar av samma kön som den själv är, det har hänt mig ett antal gånger håhåjaja ganska hopplöst då va?, men det är väl för att de är extremt trevliga människor för det allra mesta. Blev det lite tillkrånglat nu va hahaha.
Tror att jag ska ta och skriva om lite minnen nåt tag och sånt som har hänt förut, när jag var lite yngre, ok ganska mycket då hahaha, men det känns ju inte som att jag är äldre nu än förr, det är bara det att ibland så är det någon annan som går förbi min spegel och då hajar jag till...
Nu ska jag koka te, käka en macka och sen ska jag gå ut och gå, här ska minsann bli andra former (hoppas jag =))) Jag ska i alla fall bli piggare och orka mer. Tack och hej =)

Dagen efter...=))

Hej hej!!! Blev klar med skolarbetet i går kväll så det var riktigt skönt att åka bort en stund, fäljde med min vänninna till Gävle till tandspecialisten där hon blev 3500 kr fattigare...tuuur att det inte var jag!!!! Men jag blev fattigare i alla fall hahahaha, hittade en hel del grejor som jag behövde, eller rättare sagt som barnen behövde. Det är ju liksom så det blir när man är väg, man ser alltid något som nån av dem behöver och jag har ju några att komma på nåt åt =))). Men det är kul när man hittar snygga kläder.
Sen var det ju så klart ett traditionellt besök på IKEA men inköp av värmeljus och servetter som vanligt men ok inte bara det för då hade kvittot garanterat visat fel och det hade varit de dyraste ljus och servetter jag köpt trots ljuspartypriser osv.Nu har jag nyss kommit hem i alla fall och eftersom barnen är hos sin pappa så tog jag en promenad när jag kom hem, det vore väl själva den om jag inte skulle kunna gå ner några kilo som jag håller på...Imorgon ska jag till min mamma och klippa gräset en sista gång innan vintern tänkte jag och sen måste jag hem och stopa näsan i böckerna igen...hur ska jag hinna träffa nån i den här takten...börjar väl kanske bli dax efter ca 8 år hahahaha, men det är rätt skönt att va själv också, svårt beslut det här =))). Nä jag får nog snubbla över någon och bli tokkär om det ska bli nån mer karl i det här huset minsann.
Snart kommer mina pengar tillbaka på skatten och då blir det en ny soffa här, tror jag i alla fall och lite mer roliga saker, ser fram emot att fixa lite. Men skulle vilja ha större så jag kunde ha MYCKET folk här hemma och när alla mina gamla vänner, det lät fel mina vänner från förr, kommer hem och alla nya vänner, så skulle jag sååå himla gärna vilja ha en stooor fest så jag hinner träffa alla och de som ville kunde sova över osv, vilka drömmar!!! Men livet är till för att levas och drömmarna ingår i livet så jag kommer att fortsätta drömma och så får vi se vad som händer.
Allt är möjligt eftersom det goda finns i överflöd och är till för alla egentligen!!!
Nu är det dax att natta mig själv, och inte har jag nån vanlig bok hemma som jag inte har läst, bara en massa studielitteratur. Måste komma ihåg att ringa Emil i morgon också och kolla när de får sin nya lägenhet, en nybyggd 3:a  vid fyrisån, jättefin. Ska väl ner och hjälpa till och flytta misstänker jag starkt =)).
Nä nu så får jag ge mig, Godnatt på er så ses vi säkert i morgon igen en sväng


Pluggat hela dagen

Klev upp vid sjutiden och kollade av mail osv och sen åt jag frukost och läste tidningen. Hoppade över promenaden på morgonen i dag för jag kände att jag var tvungen att komma i gång med skolarb snabbt som attan.
Att det kan vara så jobbigt att komma igång att skriva om nåt som jag tycker är jätteintressant och ändå känns det som om varje ord måste fööödas fram, hoppas att jag inte är lika trög i starten i nästa arbete =)).
 Arbetet vi skulle lämna in i dag skulle handla om " Varför människor använder alkohol och droger" utifrån våra egna funderingar med litteraturen som stöd.
Satt i alla fall från halvåtta i morse till sex i kväll med ett lunchuppehåll mitt på dagen så jag kom nyss hem från en välbehövlig promenad och har nyss tjafsat med mitt ex, tråkigt men sant. Inte vet jag om han är inne i nåt nu och jag trött och slut så jag tål inte vad som helst i dag faktiskt...i och för sig har det varit lugnt länge nu så det var väl inte så konstigt att det brakade en sväng. Så nu har jag ont i magen, vet aldrig vilken följden blir efter sånt här. Så nu blir det inte mer skrivet i kväll.
Nu ska jag koka kaffe och försöka att ta det lite lugnt en strund och så hoppas jag att jag kommer i säng tidigt i kväll.

Hej då

Bugg, foxtrot och en liten,liten känsla av salsa...

Meeeen va himla kul!!! Längtar redan till nästa gång! Rekomenderar starkt att ni provar detta =)). Vi var en brokig skara på Folkets hem och det är just det som är roligt, dansa med olika människor med olika stilar, då lär man sig mycket. En mycket skicklig danslärare som var både rolig och skicklig. Nu är det bara 14 tim kvar av kursen.
 I vissa steg kändes det som om man hade två högerfötter men det blir säkert en vänster och en höger om ett tag med lite stegträning även hemma hahaha.
Nu återstår bara att se och känna hur benen osv känns i morgon, tror nog att 4 timmars trampande ger sig till känna på ett eller annat sätt.
Nu skulle jag vilja ha haft en öppen spis att elda i för det är ju sååå mysigt och så skulle det finnas nån att mysa tillsammans med också men jag får ta mina raggsockor och tjocktröja och krypa upp i soffan och mysa med mina kuddar i stället =))och en stor kopp te.
Jag borde nog ladda lite för arbetet i morgon också så att vi får in det till webben innan kvällen. Nu har jag en katt som hemskt gärna vill sitta på datorn så det blir lite svårt att skriva men jag har nog skrivit klart för i kväll också känns det som.
Vi syns i morgon.
 Kramar till alla =))

Så var det redan lördagkväll

I går startade dagen vid en halvsex efter en natt med halvsömn hela natten...sonen som låg och rullade fram och tillbaka och pratade och lät i sömnen och iband lite halvvaken plus två katter som tror att de äääägeeer sängen... Fixade klart barnen och gjorde mig själv klar och sen bar det av till Mattsmyra för en begravning, det är otroligt fint däruppe i kyrkan, lite långt kanske men en julotta där skulle nog inte sitta fel.
Åkte ner på byn och lunchade med Rosanna, Jan och Maria, de som jobbade den dagen, torsd var det en kille som hette Fredrik som jobbade här i Edsbyn i stället för den som brukar jobba här för begr.byråns räkning, en jättetrevlig kille med stenkoll, passar nog bra in i gänget där skulle jag tro.
Åkte hem och packade åt barnen och kollade mejlen, men va mina studiekompisar hade varit aktiv på fm medan jag var på annat jobb, usch va dåligt samvete man får, men nästa gång kanske det är jag som är mer aktiv...en otroligt bra studiegrupp med två undebara människor, Åsa och Annica, undra om jag hade orkat hela vägen utan dem.
Kl 13 började nästa begravning i Ovanåkers kyrka den här gången. Hemma igen tar det en stund att ladda om efter ngr begravningar.
Åkte över med väskorna och hem igen där Michelle just kom hem till mig och skulle packa sina väskor så jag åkte en sväng till dit bort och sen hem och klädde mig för spöregnspromenad. Den behövde jag, rensning av hjärnan.
Dushade, klädde mig och åkte upp till Gucka och Ingrid, Gucka fyllde år och där var jag till kl var ca halvtolv, Alf och Anki deras flicka och Curt var dit ett tag också, en mycket trevlig kväll med tårta, kaffe dipp och dricka och många roliga samtal.
I dag sov jag till 7 först ja...=))sen somnade jag om och sov till 10, fy va skönt det var. Så var det upp och göra sig klar och stoppa i sig lite frukost, läsa tidningen och sen i väg till ön och jobba i cafet.
Kom därifrån vid halvåtta, sen satte jag mig frmför tv :n med en balja te och macka och lite godis också för den delen!
Fick en par sms som det alltidär lika kul att få =)) hade gärna fått fler men man får väl va glad för de man får här i livet.
Prinsen på den vita springaren kommer knappast med ett eller ett par sms hahahahaha.
Ska väl strax gå och lägga mig så att jag orkar med 4 tmmars bugg i morgon, undra om jag kan gå överhuvudtaget i morgonkväll, men kul ska det bli. Nä mer info blir det i morgon


Ny dag nya uppdrag =))

Så var morgon bestyren klara, började med att kliva upp och sätta på kaffet vid 06.00 och tände lite ljus, hämtade tidningen och sen började jag att väcka barnen, kan va vissa problem med att få ögona att öppna sig så här på morgonen...sen blev det frukost med tända ljus, det är ju fördelen när det är mörkt på morgonen, just att det blir så mysigt, sen var det toalett med allt vad det innebär och vid 7.40 kom Paulos taxi, sen skjutsade jag Patricia till skolan vid 8.00, Mich hade sovmorgon.
I dag ska jag försöka hinna bli så klar som möjligt med skolarbetet medan barnen är på skolan.  Men först jobbar jag med annat på förmiddagen ett tag, har en begravning som jag ska i väg och sjunga på kl 10.00 så nu är det fokus på den så att de som har bokat mig får ut så mycket som möjligt av det jag levererar. I dag är det Han har öppnat pärleporten och När du går över floden som är beställd, så skolan får vänta till efter 11 nån gång, sen tar det en stund att samla sig efter begravningen också.
På eftermiddagen måste jag kolla jacka åt Paulo och lite vanatar och mössor för helt plötsligt (lika varje år tror jag =))) så har det blivit kallt och vant och mössförådet måste  fyllas på för nu börjar säsongen där vantar och mössor glöms både här och där hahaha.
Patricia fick nyligen en ny kappa och stövlar som var sååå fina och vi var ut och tog ngr kort på henne och Paulo i höstens alla färger.
Nån gång ska jag försöka mig på att lägga ut lite kort men har sån dålig digitalkamera så det får vänta tills ny är inköpt.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar och åka till kyrkan för ett tag.
På återseende =))

Hemma igen!

Då var bowling, pizza och fika avklarat och nu är det duschning, nagelvård och insmörjning som gäller för Paulo innan det blir lite TV och sänggående med högläsning.
Ska försöka hinna röja lite innan jag lägger mig men det beror på om mannen med stort P somnar vilket inte alls är sååå jättevanligt. Han tillbringar i bland ganska många timmar vaken eller halvvaken gungande fram och tillbaka låtande som en mistlur som tappat lite av sin styrka...=))
 Men jag glömde att presentera ngr av de vänner som kommer att förekomma med jämna mellanrum och det är med all säkerhet min väninna Ingrid och hennes sambo och barn, sen har jag några andra som brukar finnas där och som också betyder mycket för mig, svårt att nämna alla vid namn så här i början, men håll utkik för de kommer att synas.
I alla fall så klådde Paulo oss andra i bowlingen i kväll. Vi som var väg var jag, Patricia och hennes kompis Josefin och så Paulo.

Mitt i veckan!

Ska väl börja på min blogg lite =)). I min profil står ju vem jag är teoretiskt men inte HUR jag är...och VEM jag är...och vilka mina barn och vänner är. Det är ju om oss alla det kommer att stå här på min blogg och i bland dyker nog våra katter upp, mina syskon och naturligtvis min mamma.

Vi som bor här i stationshuset( därav namnet Stinsan =)) i Edsbyn är förutom husspökena, jag som är mamma i huset, Michelle 18, Angelina 16 (som visserligen pluggar i Ljusdal just nu). Paulo 14, Patricia snart 11 och så våra två katter Kitty och Lucifer sen har vi ju storebror Emil 23, som är utflugen och bor i Uppsala, och efter flera års pluggande bor kvar därnere med sin tjej Annika (varit tillsammans sedan de var ca 17)och jobbar där.

Jag har två systrar och en bror och själv är jag minstingen och dessutom tvilling(stjärntecknet alltså) Hopplöst läge hahahaha. Men å andra sidan är det inte sååå lätt att va mamma i den här familjen heller Alltså för min mamma, min pappa dog för ngr år sedan och efter det så brukar mamma tala om var hon ska ta vägen  på kvällar osv men igår kväll råkade hon sticka i väg och hälsa på hos en syster till henne utan att vi visste det och jag kan tala om att vi vände ut och in på byn, stackars mamma...tänk om hon skulle hitta en ny man som inte skulle vilja tala om för oss att hon träffat och så står nån av oss plötsligt i hennes hall och ropar hahahaha.

Den här veckan har varit fylld av plugg och åter plugg under dagarna för efter kl 14.00 så stoppas pluggandet för då börjar barnen dyka upp från skolan  och då fylls resten av dagen av andra aktiviteter, i bland handboll, bowling, bada osv. och så läxor narurligtvis. För min egen del blir det en hel del jobb i slutet av veckan eftersom det är tre begravningar inbokade för sång, bandy torsdkväll (Edsbyn-Bollnäs) och sen blir det lite ideellt arbete på bandyarenans cafeteria i helgen. Jag måste även bli klar med ett grupparbete som ska in senast måndag och så har jag anmält mig till  en intensiv BUGGKURS hahahhaha, det ska bli helskoj men säkert mördande jobbigt. Börjar på söndag så ni får väl höra hur det hela avlöpte.

Barnen åker till sin pappa på fredag och då är det som om "dammluckorna" åker igen. Först full fart och sen blir man totalt själv, en chock för både hjärna och kropp. Min son som är 14 har dessutom Down syndrom och en massa tilläggshandikapp så det gör att man är i full aktivitet när de är här men även om det kan vara jobbigt när det är sån full fart så skulle jag mycket hellre se att jag hade sån full fart  alla veckor i stället för varannan...Det är INTE roligt när de åker.

Nu ska vi försöka komma i väg och bowla och sen ska vi äta pizza för ovanlihetens skull.

Ha en bra onsdagkväll och på återseende


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0