Jaha då var det lördag =)

Lördagskväll och lugnt och skönt...nä det stämmer verkligen inte, jo att det är lugnt men skööönt..näää!!! Skulle vilja ha full fart hela tiden, mer eller mindre i alla fall. Det finns alltid nåt att göra egentligen, spec när man har barn eftersom det hela tiden blir tillrört och man kan alltid baka el laga mat osv till den vecka de är här men HUR KUL är det då? Ja i dag är en sån dag när jag är less på det mesta...väntan...jaaa denna väntan! Jag tänker inte sitta och vänta på nåt någon gång mer. Varje minut som jag väntar är en bortslösad minut och livet är för kort...jag känner för min del att jag inte har råd med att vänta bort mitt liv. Ok lugn och ro som är skön är underbar...tystnad som är skön tystnad är underbar men det är när det inte upplevs som skönt som det blir slöseri av tid med väntan och tystnad... Mitt liv, ja jag vill att mitt liv ska vara fyllt av just liv på alla sätt och vis =)och ett bättre sätt...Men det är skönt att känna att det är mitt ansvar att göra just dessa saker, ingen kan göra det åt mig, ingen kan göra det åt någon annan! Vi är skyldiga oss själva att ordna våra liv så att vi mår så bra som vi bara kan göra och att fylla våra liv med människor och aktiviteter som just vi mår bra av! Vi kan aldrig skylla på någon annan när det gäller oss själva även om det är lätt att göra så i många situationer, men det är viktigt hur vi gör våra val i våra situationer =) Nä nu har jag tömt mig på lite funderingar och känslor så nu ska jag göra klart det som jag vill bli klar med och över i kväll =)) Ha en trevlig kväll och resterande helg Kram

Kvällen före dammluckan öppnas =)

Hej hej! Jag kom just på att jag inte hade varit in här och skrivit nåt idag. Jag har nämligen börjat blogga på pointblogg.se och man får ju inte bara kopiera rakt av och så skulle jag in och skriva här och dååå ringde fonen så det blev helt enkelt bortglömt...ve och fasa!!! Jag längtar till i morgon när barnen kommer igen och så längtar jag till V43 på runt helgtid...då kan ni ta en tur förbi stationshuset i Edsbyn och där får ni antagligen se en människa i pyamasbyxor el plyschdress, yrande och vandrande med en liten tuss vid fötterna el i famnen i färd med att göra det lilla lilla livet rumsrent... Jag får väl förvarna busschaufförerna så att de inte blir totalchockad av galenpannan som irrar runt i sömnen hahaha...nä då eg är jag ju som skapt för att ha hund. Jag som nästan inte sovit mer än fyra-fem tim per natt under 15 års tid, ok de veckor som kidsen är hos sin pappa kan det hända att jag går i dvala nån helg i bland, men det är inte spec ofta så en liten valp ska jag nog klara =)) kul ska det bli i alla fall, det fååår vara jobbigt! Nu ska jag försöka att krypa ner i den goa sängen...ok lite ensamt är det emellan varven...undra hur det skulle vara att ha nån att dela sängen med och hur skulle det kännas på morgonen...trångt kanske hahaha, jag är ju lite bortskämd med utrymme efter alla år. Ok Paulo har ju ständigt kommit över till mig fram till för nån vecka sen, vid rumbytet, men det är ju en heeelt annan sak. Jaja nog om såna funderingar, nu är det som det är och jag vet ärligt talat inte om det blir nån ändring på det heller...drömprinsen lyser...med sin frånvaro, verkar inte bättre faktiskt!!! Sov gott och ha en bra fredag =))

Idag=)en helt vanlig dag...

Hej! I går kväll snöade det här i lilla byn för första gången så nu är vi där igen. Innan det blir vitt så är det en massa blask och skrapande av rutor, men när det äntligen lägger sig det vita så blir det ju underbart. Har känt mig hängig och inte alls så pigg som jag vill ett tag, men idag känner jag att jag är på rätt väg igen. Det är nämligen så att jag har dragit en tandrot som tydligen har ställt till mitt mående och det har väl börjat att ge sig nu. Den 22 oktober ska jag åter igen iväg för påbörjan av rotfyllning och sen går tåget vidare...DRA ALDRIG ut tänder som ni inte tror er behöva bara för att de sitter långt bak i munnen, jag varnar er...när jag var yngre var jag livrädd för allt hos tandis och drog hellre än att göra stora lagningar och det, det får jag äta upp nu. Har fått ett kostnadsförslag på 12000 för att sätta in två bryggor och rotfylla en och jag har tackat ja nu...jag vill känna mig hel igen, utan gluggar i munnen...ok det är ganska långt bak i munnen och syns väl inte sååå väl, men jag sjunger en hel del och då känns det som om ALLA kan se mina gluggar...javisst ja, det där har jag nog skrivit tidigare också...men men tål att upprepas så att ni inte missar huuur synd det är om mig hahaha Idag blir det att finslipa C-uppsatsen och plugga lite psykologi och sen tror jag att jag ska ge mig i väg på en liten promenad. Ha en toppen dag därute =))

Solig, underbar höstdag =)

Åhh va fint det är när solen skiner en kall klar hörstdag, man riktigt känner hur det luktar innan man ens stuckit ut näsan =). Så här skulle alla höstdagar vara, då skulle vi nog klara oss även de år som sommaren lyser med sin frånvaro, i alla fall i soltimmar och värme! I dag har jag åter igen fullspäckad dag med uppsats...den formar sig rätt bra nu, riktigt kul att leta bra artiklar, behöver inte många men en el ett par vore bra, och nu har jag hittat många som jag sitter och läser och läser. Gjorde ett uppehåll och skruvade fast garderobsdörrarna...fyyyy....fyyyyy....ja, hela garderoben är SNED...och dörrarna sitter som kyss mig i arsle...Nu är frågan, kan jag få till den utam att skruva isär heeeela????Ja jag vet inte om det finns nån annan liiiite smidigare lösning. I min desperation skulle jag kunnat ta fram sågen och sågat dörrarna så att de passade i stället, men tyvärr skulle inte det heller bli riktigt för då skulle gliporna bli lite väl stora på de övriga ställena. DEN ÄR STOR, och den var inte kul att skruva ihop, dessutom har jag varit skitduktig med att använda trälim i alla hål och kanter, varvid det kommer att bli svårt att ta isär vidundret. Undra när jag ska lära mig att ta hjälp när jag ser att det kan bli svårt...typ...aldriiig antagligen!!!! Jaja, nog om det, det löser sig säkert om hundra år. Idag pratade jag med gogrynets matte =), hon är sååå himla mysig och varm!!!Är så glad att just våran valp har fått fötts där och får sina första månader tillsammans med Z. Men vi längtar efter våran bebis nu, riktigt mycket. Tror bestämt att vi kommit på ett namn och vi ville ha ett namn som började på Z, dels från hans söta mamma som också har ett namn som börjar på Z men också från matte, eftersom hon stavar sitt namn med Z och ja vi kom på ett, han ska nog få heta Zippo...tror han passar i det namnet =)) Nu ska jag köra i gång med jobb igen och fundera vidare på garderobslösning, städning men det mesta fokus ligger nu på uppsats och utbildning så att jag får gå vidare i mina planer. Sköt om er i dag och försök hinna ut och andas lite härlig höstluft, även om det är bara ngr minuter, det gör sitt =)) Kram på er

Snart helg igen...

Meeen va det går fort, med veckorna alltså... I alla fall så kom mina sänghämtare och två var de till antalet å...tur!!! Nu är sängen borta och det är inte mycket kvar att få till inne i sovrummet nu, skönt, riktigt skönt ska det bli. Nedräkning av dagar till den stora dagen(valphämtning...i slutet av okt hahaha) har påbörjats och i går var jag i väg och införskaffade nödvändiga prylar för ändamålet =) dyrt men kul! Riktigt lika kul är det inte med tänder...ont kan det vara och dyrt är det! Har fått kostnadsförslag på den uttuggade tanden och det andra som var nödvändigt att åtgärdas efter år av konstiga beslut...dragningar av tänder (iofs pga av att jag inte tyckte att jag hade råd att rotfylla dem då så nu blir det dyrt på riktigt...). Tänk på det om ni så mycket som funderar på dragning av tänder...ni kan behöva ha även de bakre tänderna för fastsättning av brygga...alltså inte till båten nu för den har ni ändå inte råd att köpa när ni väl gjort dessa bryggor =). Tack tandvårdsgarantin för att ni finns =)) för nu nu blev det bara ca 12 000 i stället för över 30 000, skööönt va hahaha. Tur att vi sparat pengar till valpen och dess omkostnader redan och skönt att jag får tillbaka på skatten i dec. Men jag kommer att få fiiiina tänder där bak i alla fall...ja alltså där bak i munnen...nån annanstans i nån bak vill jag inte för allt i världen ha ngr tänder hahaha. Nu ska jag baka lite, skriva lite till på uppsatsen som faktiskt inom kort är klar =)) skööönt! Skulle behöva röja lite här och tror jag ska försöka hinna det i kväll när knodden lagt sig. Skulle ha övning i helgen inför julkonserten som jag, Nina Lena och Isabell ska ha, men jag har blivit hes och har nästan ingen röst kvar...känt mig hängig har jag också gjort så det blir ingen övning för min del i helgen, det blir vila på ett eller annat sätt! Längtar till rösten är tillbaka och till jag får min nya Celine Dion bok med låtar inriktade på barn, tack E.Blom för tipset av sånger för de äääär helt underbara =) Hej med er, hörs nog i morrn igen el i kväll rent av =))

RSS 2.0