Alla hjärtans dag =)

Meeen vilken underbar helg vi fått haft! Sol och klart väder...ok lite varmare hade det kunnat fått varit i går men i dag...helt suveränt.

Var hemma hos min mamma (som inte var hemma, hon var ute på annat) och grillade korv och skottade upp lite på gården så lillkillen Z kunde få springa och pulsa lite i snön och vara lös och rasa av sig =))

Ja, jag blir ju lite sugen att flytta dit när jag är där...trots det hästjobb som det innebär att få huset i ordning som jag vill ha det...

Var dit i går och kollade att allt var ok med mamma för telefonen därhemma funkade inte...nätfel och nån mobil har hon inte! Allt var bra men flera hade tagit sig dit för att kolla, hennes systrar bla och de började "tjata" igen att jag ska ta huset så mamma flyttar till lägenhet där de bor...

Jaaa kanske det blir så innan det är klart, om vi kommer överens om pris och så vidare. Jag ville ju haft ett stort gammalt hus med högt i tak osv, men jag ska ha råd att ha det och kunna fixa till ett sånt och för det sista så är det ju liiite svårt att få tag i ett sånt centralt...för det är ett måste hahahaha

Dessutom har jag ju för det mesta bara två barn hemma numer...tre varannan helg så det krävs ju inte sååå stort längre. Inte är ju jag hemma jämt heller men ändå vore det skönt med hus, tomt och att veta, bara veta att det är mitt. Vill jag måla el nåt annat så får jag göra det.

Om jag ska ta det så ska jag lägga in bilder på före och efter för det kommer att synas, det är inte mycket gjort sen mitten av 70-talet där! Tomten är underbar och det är bara några meter bort till älven...

Vårdopp tidigt på morgonen, tidigt på våren...mmm uppfriskande och brrr kallt, men hääärligt...bara kunna springa ner!

Lägga i en liten båt och fixa en liten brygga därnere igen (pappa hade alltid en liten sån liggande jämt där han kunde ha sin båt och ta sina dopp)

Jaa det tål att tänka på faktiskt =))

Paulo har varit helt ok hela helgen...sååå skööönt =) härligt för honom. Vi har verkligen kunnat vara ute även om det är lite problem när han ska gå i lös snö...lite svårt för honom men skam den som ger sig...hans mamma är visst en aning envis av sig hahahaha.

Nä nu ska här göras varma mackor och plocka undan skrivaren som lagt av(ska köpa en ny i morgon tänkte jag) och plugga av bara den...träna och såna nödvändiga saker.

Ska väl försöka städa i kväll/natt så jag slipper se eländet i morgon

Hej svejs på er och hoppas ni haft en härlig "Alla Hjärtans Dag"...det har jag tack vara mina underbara barn...skulle väl inte varit heelt fel om jag hade fått chans att ätit en romantisk middag tillsammans med nån som jag skulle kunna avnjutit en sådan med, hade ju varit pricken över i kanske... ;)

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0