Funderingar en mörk söndagkväll....

 Ja här är den lilla vännen som jag spenderat söndagen med =). Förutom Zippo så ha dagen innehållit handboll, fixninga va lite grejor hos min mamma. Jag har spenderat en del minuter på internet....här tex. men också på msn där jag har barn och vänner som är kul att kunna ha kontakt med.

I alla fall så kom jag att tänka på en mycket upprörande sak när jag läste en blogg i går där de pratade om den styrda föräldrapenningen...

Jag håller med om att papporna ska va hemma så mycket som möjligt, men nu kommer ett men...vi tjejer går först i 9 mån med barn i magen, sen efter detta, ammar många i nästan 1 år och det skulle vara kul att se hur det funkar med amningen då...jo det finns tillägg osv, men här i Sverige förespråkas amning.

Jag har själv inte ammat så länge så jag kunde med lätthet jobba...nog om det, för det var egentligen inte riktigt det jag ville få fram.

Jag läste ett inlägg av Mona Sahlin i en artikel och fick nästan frispel...hon tog upp den styrda föräldrapenningen och tyckte den skulle utökas, reporten frågar henne då om det inte är att göra intrång i privatlivet? Hon svarar: Jo det gör man, men det gjorde vi när vi beslutade om barnagan också....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Fattar ni vad dum....hur i h....vete kan man jämföra barnledighet med barnaga????????????????


Jag som de sista åren räknat mig som socialdemokrat fick mig en smäll i magen....jag vet inte om jag kommer att kunna stå bakom Mona Sahlin vid ett nyval...det var starka ord hon la i sin mun den dagen hon uttalade sig om detta!!!!!!!!!

I dag har det varit en helt ok dag för övrigt, men många tankar har snurrat och efter samtal med en vän så snurrar de speedat fort och jag hoppas de landar innan sänggående....annars åker jag väl karusell i sängen!

Nu sitter jag och dricker te och äter pepparkakor med ädelost...mmmm gott!

Veckan som kommer är ganska fullspäckad med träning, simning,tjejkväll,föräldraträff på hab, begravning, afternoontea...ja en hel del i all fall förutom det som är det dagliga görat...plugg och åter plugg.

Lite längre fram hoppas jag få till en liten tripp till julmarknaden på Skansen, lite julbord och dans tror jag också att det blir.

Det finns många "borden" men de får vara och så läser jag ju bästa böckerna med Mia Törnblom, nyttig och intressant läsning som stärker kropp och själ.

Nä nu blir att lägga ut mig i soffan med en liten sötnos på magen =) Godnatt och ha en bra vecka tills vi hörs igen =)


   Kramar från mig =)


Kommentarer
Postat av: zabina nelson

Ha en bra vecka

sköt om er puzzkrama zippokillen från oss i Hudik

2009-11-15 @ 22:36:14
URL: http://wiggo.hundbenet.se
Postat av: Agneta

Tack så mycket för det Zabina =)vi ska sköta om oss och klart jag pussar lillprinsen från er.Stora kramar från mig/oss också och sköt om er =)

2009-11-15 @ 23:55:14
URL: http://stinsan.blogg.se/
Postat av: Helén

Hallå där... håller med om att MS gjorde ett riktigt puckat uttalande...

Lessnar du på na så är du välkommen att joina mig nästa valrörelse... tänker ställa upp på kd´s lista jag... Kram

2009-11-16 @ 15:25:49
URL: http://hembretsen.blogg.se/
Postat av: Agneta

Ja verkligen puckat....förstår inte hur man överhuvudtaget kan ens komma i närheten av tanken...ok men det låter väl bra att du ställer upp på kd:s lista, men I´ve been there...läääängesen, inte på nån lista men de fick en del av mina röster i ngr saker...men jag kommer pausa från politiken ett tag efter denna period har jag bestämt mig för =)finns lite annat jag vill lägga tiden på för ett tag =) men all lycka till dig Helén, Kram

2009-11-16 @ 19:00:54
URL: http://stinsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0