I kväll igen...=))

I dag har det varit en dag som jag försökt flytt undan...känns det som! Inget spec som borde gjorts annat än det förbenade C-uppsatsen som hänger som ett tungt moln över mig...ja tom tyngre än de som verkligen finns på himlen nu för tillfället...och dom är tung och svart...usch!

Vill få lust att göra den så att jag blir klar!!!!

Just nu trycker jag i mig godis och börjar må som en...ja, jag vet inte vad...ont i magen och äckelkänslor har jag i varje fall och detta bara för dessa skavsår...annars hade jag gått ut och gått i stället!!

I morrn  får det nog bli IP en sväng i strumpor...för löpning och promenader går fetbort...tyvärr =/

Dessutom, jaaa det ääär synd om mig nu...fick jag nån allergireaktion i gårkväll el natt...min vanliga hudkräm var slut så jag tog utav en annan som jag hade lite kvar i...det som är grejen är att jag tidigare har gett bort resten av det märket till min svägerska som brukar använda detta märke...Jabushé, eftersom jag själv fick stickningar och röda fläckar av den...Jag skulle ju bara prova och prova gjorde jag ska gudarna veta...men aldriiiig mer för nu har jag kli på hela kroppen och haft feber fyyyyy.

Att man aldrig lär sig!!!!

Så nu sitter jag och kliar mig trors en massa allergimedicin plus att jag har det lymla skavsåret som gör att jag inte kan göra nästan nåt....svår prövning för en överaktiv...

Men i morrn tror jag att jag ska försöka ta mig bort till civilisationen...ok bara till Bollnäs alltså...men liiite mer än här i alla fall...undra vad jag ska ha på fötterna...tofflor från tandläkaren kanske...blå och prassliga hahaha...

Nu ska jag sjunka ner i min sköna soffa och titta lite om det är nåt på TV

Visst ja, jag har ju lovat lägga ut bilder på våra underbara kattungar också...det får bli en annan dag i alla fall

Hej svejs på er och sköt om er =))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0