Funderingar

Hej igen =))
Skit också, nu ringer det igen, nån försäljare är det, fy va jag tycker synd om telefonförsäljare för jag tycker det är fruktansvärt tråkigt när det ringer sådana på kvällen när man försöker varva ner...de försöker ju bara göra sitt jobb och tjäna lite pengar, MEN kan de inte ringa nån annan än mig, jag har tom nixat telefonen.
I dag skulle jag i väg tidigt och klippa gräset hos mamma, trodde jag ja, det var ju frost i gräset så jag var tvungen att vänt till em i stället så jag började beta av bok efter bok nu för att förbereda inför tentan och för skapande av tentafrågor, känns som om jag hoppat fram och tillbaka lite så jag vill få en helhetsbild av varje bok nu.
Bilens lampor behövde bytas så jag åkte till bildelar och inhandlade lite såna glödlampor och där var världens gulligaste lilla hund, en liten aprikosfärgad toypudel, jag tycker inte om pudlar...jag vill ha den där för den var min... kändes det som i alla fall, hade nästan samma färg på håret tom =))
Efter plugg, gräsklippning, lite städning osv så städade jag bilen och åkte och tvättade den, utifall att snön kommer så det kan vara sista gången före vintern. I morgon ska jag byta lamporna, vågade inte göra det nu i kväll för då är det inte så mycket folk ute, nu undrar ni nog....Förra gången jag bytte lamporna fram på bilen så fastnade jag i bilens motorutrymme för att det var så trångt där så jag blödde från hela armen när jag slet upp den, den gången var det kväll och jag gör inte om samma dumhet flera gånger, det innefattar även andra saker i mitt liv, därför är jag fortfarande själv här i livet, ok inte själv, jag har ju en hel del barn och så mina djur förstås, men det brukar i bland i vissa familjer ingå en till vuxen i hemmet coh då vanligast men absolut inte självklart en av det motsatta könet.
Jag brukar för min del fastna för det motsatta könet, men det motsatta könet å andra sidan är av den varianten att den fatstnar av samma kön som den själv är, det har hänt mig ett antal gånger håhåjaja ganska hopplöst då va?, men det är väl för att de är extremt trevliga människor för det allra mesta. Blev det lite tillkrånglat nu va hahaha.
Tror att jag ska ta och skriva om lite minnen nåt tag och sånt som har hänt förut, när jag var lite yngre, ok ganska mycket då hahaha, men det känns ju inte som att jag är äldre nu än förr, det är bara det att ibland så är det någon annan som går förbi min spegel och då hajar jag till...
Nu ska jag koka te, käka en macka och sen ska jag gå ut och gå, här ska minsann bli andra former (hoppas jag =))) Jag ska i alla fall bli piggare och orka mer. Tack och hej =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0