Dagen efter...=))

Hej hej!!! Blev klar med skolarbetet i går kväll så det var riktigt skönt att åka bort en stund, fäljde med min vänninna till Gävle till tandspecialisten där hon blev 3500 kr fattigare...tuuur att det inte var jag!!!! Men jag blev fattigare i alla fall hahahaha, hittade en hel del grejor som jag behövde, eller rättare sagt som barnen behövde. Det är ju liksom så det blir när man är väg, man ser alltid något som nån av dem behöver och jag har ju några att komma på nåt åt =))). Men det är kul när man hittar snygga kläder.
Sen var det ju så klart ett traditionellt besök på IKEA men inköp av värmeljus och servetter som vanligt men ok inte bara det för då hade kvittot garanterat visat fel och det hade varit de dyraste ljus och servetter jag köpt trots ljuspartypriser osv.Nu har jag nyss kommit hem i alla fall och eftersom barnen är hos sin pappa så tog jag en promenad när jag kom hem, det vore väl själva den om jag inte skulle kunna gå ner några kilo som jag håller på...Imorgon ska jag till min mamma och klippa gräset en sista gång innan vintern tänkte jag och sen måste jag hem och stopa näsan i böckerna igen...hur ska jag hinna träffa nån i den här takten...börjar väl kanske bli dax efter ca 8 år hahahaha, men det är rätt skönt att va själv också, svårt beslut det här =))). Nä jag får nog snubbla över någon och bli tokkär om det ska bli nån mer karl i det här huset minsann.
Snart kommer mina pengar tillbaka på skatten och då blir det en ny soffa här, tror jag i alla fall och lite mer roliga saker, ser fram emot att fixa lite. Men skulle vilja ha större så jag kunde ha MYCKET folk här hemma och när alla mina gamla vänner, det lät fel mina vänner från förr, kommer hem och alla nya vänner, så skulle jag sååå himla gärna vilja ha en stooor fest så jag hinner träffa alla och de som ville kunde sova över osv, vilka drömmar!!! Men livet är till för att levas och drömmarna ingår i livet så jag kommer att fortsätta drömma och så får vi se vad som händer.
Allt är möjligt eftersom det goda finns i överflöd och är till för alla egentligen!!!
Nu är det dax att natta mig själv, och inte har jag nån vanlig bok hemma som jag inte har läst, bara en massa studielitteratur. Måste komma ihåg att ringa Emil i morgon också och kolla när de får sin nya lägenhet, en nybyggd 3:a  vid fyrisån, jättefin. Ska väl ner och hjälpa till och flytta misstänker jag starkt =)).
Nä nu så får jag ge mig, Godnatt på er så ses vi säkert i morgon igen en sväng


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0